Лятна академия с бъдещите първокласници

Три дни малките момичета и момчета бяха СУПЕРГЕРОИ в поредица от приключения в училищния двор, в парка, в класните стаи, в които ще учат наесен.

Преподавателите Силвия Димитрова, Елка Иванова, Снежка Иванова, Даниела Атанасова, Николинка Добрева, Добромир Стрезов, Теодора Трифонова и Деница Василева бяха подготвили предизвикателства за своите бъдещи ученици. Децата изследваха природата, подреждаха цифри, рисуваха, използвайки суперсилите на анимационните си любимци, и се справиха като истински супергерои. Тридневното приключение завърши с пъстър карнавал, в който всички малчугани дойдоха маскирани. Финал на академията сложи веселият флашмоб в училищния двор.

Благодарим на всички родители, които отделиха от времето си, за да бъдат със своите деца в първите им дни на адаптация към новото училище! Благодарим на семействата за това, че помогнаха на бъдещите първокласници да се представят в невероятни карнавални костюми! Благодарим и на хореографа Екатерина Портянова за вълнуващото танцово шоу, с което завърши първият училищен празник на новите възпитаници на ОУ „Васил Левски“!

116111

america for bulgaria logo 2017

ucha se

etwinning

baner access

BG History logo

designthinking

 

Top