SMART ДОМ НА БЪДЕЩЕТО

SMART ДОМ НА БЪДЕЩЕТО ПОКАЗАХА СЕДМОКЛАСНИЦИ


Възпитаниците на Венелин Николов, Диана Райкова и Петя Христова, които през учебната година участваха в STEM занимания с интегрирано съдържание, демонстрираха как умната къща работи като си взаимодейства с околната среда. В тяхната разработка специални сензори определят кога и колко да се отварят и затварят врати и прозорци в зависимост от времето навън, датчици алармират за чистотата на въздуха и контролират проветряването, устройства регулират работата на климатиците като я съобразяват с температурата вкъщи и навън.
Седмокласниците показаха как в бъдеще ще управляваме къщите си от разстояние с помощта на създаденото от самите тях приложение. Бъдещите инженери, еколози, програмисти, конструктори преодоляха успешно първите предизвикателства.
Пожелаваме успех на момичетата и момчетата, които с помощта на своите преподаватели направиха първите си крачки в бъдещето.
Благодарим на екипа от преподаватели, който не спира да вдъхновява децата и да ги готви за утрешния ден на бързо променящия се технологичен свят.
Благодарим и на родителите, които подкрепяха децата си в творческата им работа и ги насърчаваха да вървят напред!

 

116111

america for bulgaria logo 2017

ucha se

etwinning

baner access

BG History logo

designthinking

 

Top